• Dit event is voorbij.

Kom Festival – Beleef Rosmalen

9 september @ 11:00 - 17:00

Zondag 9 september 2018 organiseert de Ondernemersverenging KOM Rosmalen i.s.m. CMR het 41e KOM-Festival in het centrum van Rosmalen.
Deze dag zal weer bol staan van vele activiteiten. Dit jaar extra, omdat enkele dagen voor het weekend de feestelijke opening is van het nieuwe winkelgebied Rosmalen Centrum. Behalve de gevestigde winkels zullen ook vele verenigingen, bedrijven, hobbyisten en charitatieve instellingen hieraan deelnemen. Verder zijn er diverse podia met muziek.

Bij de vorige Kom-festivals was ons koor aanwezig met een stand waarmee we ons koor aan u voorstelden. Op de foto een beeld van onze stand op het festival van 2017.
Dit bijzondere jaar waarin we ook ons 35-jarige bestaan vieren presenteert het Rosmalens Mannenkoor zich bij dit evenement met een muzikale bijdrage en levert zo een bijdrage aan het slagen van dit Kom-Festival.

Het Rosmalens Mannenkoor treedt tweemaal op en laat van zich horen met een gevarieerd programma:

• om 15.00 uur op het hoofdpodium op de Driesprong (bij De Vershof)
  • en om 16.00 uur bij de Kentering.