“Chor Total im Moseltal”, Karlsbader Platz, Bernkastel

Impressie van het korenfestival “Chor Total im Moseltal” op 26 mei 2018. Het Rosmalens Mannenkoor nam hieraan deel o.a. met een optreden op het podium op het Karlsbader Platz in het centrum van Bernkastel. Onder leiding van onze dirigente Ien Bouwmans zongen wij de liederen Komt vrienden in het ronde, Tourdion, Al die willen te kaap’ren varen, Molly Malone, en Aus der Traube in die Tonne.
Filmopname door Ans Huijboom; montage Aad Goedings.

Koren op de Rosmolen 2017

Impressie van het korenfestival “Koren op de Rosmolen”, dat het Rosmalens Mannenkoor op zaterdag 14 oktober 2017 organiseerde. Deelnemende koren waren dit jaar – naast het gastkoor – het Gestels Gemengd koor, Overdagkoor La Corbeille, het Bossche smartlappenkoor Rond & Blond, Vocal Group Basic Light en Mazing Joy. De filmische impressie is gemaakt door Ans Huijboom.

RM Kerstconcert We wish you a swinging Christmas

Kerstconcert 2016 Dormi fili en Gaudete