Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Echte mannen zingen in koor

7 april 2018 @ 14:00 - 17:00

Onder deze titel organiseren het Koninklijk ‘s-Hertogenbosch Mannenkoor, het Vughts Mannenkoor, het Vlijmens Mannenkoor en het Rosmalens Mannenkoor samen een Actie Middag voor alle mannen, die houden van koormuziek en meer willen weten over het zingen in een mannenkoor.
Het doel is het werven van nieuwe leden: met name wat jongere leden. Wat de ondergrens betreft mikken de koren op mannen vanaf circa 50 jaar, maar een bovengrens wordt niet expliciet getrokken. Ook is het niet noodzakelijk (wel mooi meegenomen) dat men muzieknoten kan lezen.
Plezier hebben in zingen, daar gaat het om: dat is het allerbelangrijkst.
Vooral het werven van mannen tussen de 50 en 60 jaar is een speerpunt van de ledenwerving. Daarom organiseren  deze mannenkoren een muzikale en informatieve middag in het Provinciehuis zodat iedereen uit de hele regio kan komen luisteren wat een mannenkoor in het algemeen, en deze vier koren in het bijzonder, te bieden hebben. 
Daarom een oproep aan iedere man, die dit leest: vind je zingen leuk en wil je jouw stem in een koor laten horen? Dan is dit het uitgelezen moment om kennis te maken met deze mannenkoren en te ontdekken hoe fijn het is om in een mannenkoor te zingen.

De Actie Middag is op zaterdagmiddag 7 april 2018 in de Bois-le-Duc zaal van het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch. 

In de Bois le Duc-zaal zullen de vier koren in een continue afwisseling hun liederen zingen, zodat iedere bezoeker in een korte tijdspanne alle koren te horen krijgt. Op deze wijze maakt u als bezoeker kennis met vier verschillende mannenkoren ieder met hun eigen stijl en kunt u inschatten welke koor uw interesse heeft. Tijdens deze optredens is de sfeer informeel en hebt u de mogelijkheid om vrij in en uit te lopen. 

We nodigen je van harte uit om met ons kennis te komen maken. En breng ook gerust je partner of vrienden en bekenden mee. 

U bent meer dan welkom op deze middag.

Wilt u nu al meer weten over ons koor, Het Rosmalens Mannenkoor, kijk dan op onze website https://www.rosmalensmannenkoor.nl/kom-erbij/

 

Gegevens

Datum:
7 april 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Provinciehuis Brabant
Brabantlaan 1,
's-Hertogenbosch, 5216 TV Nederland