• Dit evenement is voorbij.

Jubileumconcert bij ons 40 jarig bestaan

4 juni 2023 @ 14:30 - 17:30

Op 24 februari 2023 bestond ons koor, het Rosmalens Mannenkoor, 40 jaar.
Wij nodigen u van harte uit ons jubileum met ons mee te vieren bij ons jubileumconcert op zondagmiddag 4 juni a.s. Het concert begint om 14.30 uur en is in de theaterzaal van Partycentrum de Kentering, Dorpsstraat 54, Rosmalen.

Bij ons jubileumconcert op 4 juni brengen we een aantal “parels” van gezangen uit ons rijke repertoire van afgelopen  jaren. Tevens brengen we nieuw repertoire van gezangen, die we onder leiding van Carla Bons, onze huidige dirigent, hebben ingestudeerd.
25 Jaar geleden hebben partners van onze koorleden spontaan een eigen koor opgericht, dat onafhankelijk optreedt als Dameskoor Kakelbont. Dit dameskoor Kakelbont levert in het programma van ons jubileumconcert ook een eigen muzikale bijdrage.

• Programma
    Aanvang concert om 14.30 uur:
  • opening en een korte terugblik op ontstaan van het Rosmalens Mannenkoor.
  • 1e optreden van het Rosmalens Mannenkoor;
  • 1e optreden van het Dameskoor Kakelbont
  • PAUZE
  • 2e optreden dameskoor Kakelbont
  • 2e optreden van het Rosmalens Mannenkoor
  • afsluiting van het jubileumconcert
    en aansluitend gelegenheid tot “napraten” bij een hapje en drankje.

Toegangskaarten zijn gratis te verkrijgen via ticket@rosmalensmannenkoor.nl , of telefonisch bij Frans Govers tel 073 5213380, bij koorleden van het Rosmalens Mannenkoor of  bij Primera in centrum Rosmalen.

Graag tot ziens bij ons jubileumconcert.

4 juni 2023
Evenement Categorie: