Kerstconcert 2018, Wij komen tezamen

16 december @ 15:00 - 16:30

Ons inmiddels traditionele jaarlijkse kerstconcert geven we ook dit jaar in de vertrouwde en sfeervolle St. Lambertuskerk in het centrum van Rosmalen.
Het vindt plaats op zondagmiddag 16 december, aanvang 15.00 uur.

We openen het concert met “Wij komen tezamen” in samenzang.

Aan het kerstconcert, dat onder algemene muzikale leiding staat van dirigente Ien Bouwmans, werkt dit jaar mee het Vocaal Ensemble “All Women”.

De koren zingen ieder een eigen repertoire van kerstliederen.
Samen zingen de koren een tweetal liederen;  “Mary did you know” en “What child is this.”

Het Rosmalens Mannenkoor zingt Franse, Duitse, Nederlandse en Engelse kerstliederen, met o.a. Hymne à la nuit,  O nuit bruillante, Heilige Nacht, Lasst uns Lauschen, La vergine degli Angeli en Laat ons met verheugen springen. Maar ook Gaudete en nieuwe liederen als Whisper! Whisper! en This is my song (Song of peace).

En Vocaal Ensemble Alle Women zingt een zestal kerstliederen met o.a Winter wonderland, Angel’s Carol, Silver bells en Let it snow.

De toegang is gratis.
Een gift na afloop van het concert stellen we bijzonder op prijs, waarvoor bij voorbaat onze dank.

Meer en uitgebreide informatie over ons kerstconcert leest u in onze Nieuwsbrief.

Evenement Categorie:

Lambertuskerk