• Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert 2019, “Kind in het Licht”

22 december 2019 @ 15:00 - 16:15

“Kind in het Licht” is dit jaar het thema van ons traditionele Kerstconcert.
Op zondagmiddag 22 december 2019 bezingen we het kerstgebeuren met liederen uit verschillende taalgebieden, met traditionele en (minder) bekende kerstliederen en lofliederen. Wederom in de mooie St. Lambertuskerk te Rosmalen.

Het Rosmalens Mannenkoor treedt op onder leiding van onze dirigente Ien Bouwmans en met orgelbegeleiding van Jacques van den Dool.

Op het programma staan o.a. het tradionele Transeamus en O du fröhliche, o du selige, Franse liederen Les cloches du hameau en O nuit brillante, Engelse liederen als Whisper,whisper en What child is this, en het bekende La Vergine degli Angeli van Verdi. En het liefelijke O kindeke klein van Bach en slaapliedje Still,still, still.
Nieuw in ons repertoire zijn twee byzantijnse kerstliederen, t.w. “Tebe poem” van D. Bortnianski en “Nowa radistj stala” van K. Stetsenko.
Ook het Gloria uit de 2e mis van Charles Gounod en het Sanctus en Benedictus uit de mis van Karl Jenkins laten wij deze middag klinken.

Als afsluiting  zingen wij het lied dat niet mag ontbreken, Stille Nacht, dat we in 4 talen zingen met als laatste de Nederlandse versie. Uiteraard bent u hierbij uitgenodigd mee te zingen.

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop stellen we bijzonder op prijs.

Meer informatie over het kerstconcert en het programma van deze middag leest u in onze nieuwsbrief  (aanklikken)

22 december 2019

Lambertuskerk Rosmalen