Kerstconcert 2022: WE KOMEN TESAMEN

18 december @ 14:00 - 15:15

Dit jaar moet het toch weer mogelijk zijn, om in december ons traditionele kerstconcert te geven!

Zondag 18 december 2022 hebben we de St Lambertuskerk al gereserveerd. Ook dit jaar zullen we hier zoals gebruikelijk ons kerstconcert uitvoeren, nu onder het thema :
WE KOMEN TESAMEN.

Ons concert zal bestaan uit meerdere traditionele bekende kerstliederen.
Yvon Vleeshouwers zal als solist eveneens een bijdrage leveren aan ons concert. Ook zal zij  als solist optreden bij een aantal liederen van ons koor.
Vanwege het feit dat op deze middag om 16.00 uur de finale van het WK voetbal gespeeld wordt is de aanvang van ons concert niet om 15.00 uur maar om 14.00 uur.

Op dit moment repeteren we meerdere verschillende liederen die in aanmerking komen voor ons concert van dit jaar. Zodra we onze definitieve keuze voor ons kerstconcert hebben gemaakt, publiceren we hier de inhoud van het programma voor deze middag.

Reserveer alvast de datum van ons kerstconcert in uw agenda!

St Lambertuskerk Rosmalen
Torenstraat 1