Koren op de Rosmolen 2020

28 maart @ 20:00 - 23:00

€10

Tot nu toe organiseerden wij ons korenfestival Koren op de Rosmolen in het najaar. Ons laatste korenfestival was op zaterdag 27 oktober 2018 in partycentrum “de Kentering” in Rosmalen.
Komende jaren willen wij ons korenfestival houden in het voorjaar.

Het eerstvolgende ‘Koren op de Rosmolen”, dan voor de 9e keer, staat nu op de agenda voor zaterdag 28 maart 2020.

Wij zijn er van overtuigd dat we als Rosmalens Mannenkoor u als ons publiek wederom een boeiende en plezierige muziekavond zullen bezorgen mede dankzij de medewerking van de volgende 5 koren aan ons 9e korenfestival:

• Het Nulands Gemengd Koor uit Nuland,
  •  Vocal Mint, uit ‘s-Hertogenbosch, een à Capella koor,
  •  Forza Vocale, gemengd koor uit Berlicum
  •  Keskedee, wereldmuziekkoor uit Nuenen,
  •  Sparkling People, uit Oosterhout

Binnenkort zullen wij u hier meer informatie geven over de kenmerken en bijzonderheden van de deelnemende koren.

Reserveer alvast de datum 28 maart 2020 in uw agenda van ons traditionele muzikale evenement.

Kosten:
€10