“Op weg naar Kerst”

18 december @ 18:30 - 20:30

Het initiatief is genomen om ook dit jaar 2020 weer een kerstwandeling te houden.

Dit jaar zal deze unieke Kerstwandeling door Rosmalen zijn op vrijdagavond 18 december 2020. Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan deze wandeling, die voert langs verschillende locaties binnen Rosmalen, waar de belangrijkste scènes van het kerstverhaal worden verbeeld. Laat u verrassen door een verhaal, een mooie samenzang, dans, aansprekend toneel of een combinatie daarvan. De wandeling begint en eindigt bij Perron-3 en starten is mogelijk van 17.30 – 20.30 uur.

Het Rosmalens Mannenkoor heeft in principe toegezegd tijdens deze wandeling op te treden met passende kerstliederen. Onduidelijk is op dit moment nog of op dat moment een optreden van ons koor mogelijk is binnen de 1,5 meter maatschappij vanwege het corona-virus.