• Dit event is voorbij.

Open Monumentendag 2019

14 september @ 15:15 - 16:30

Op 14 en 15 september 2019 is het weer Open Monumentendag.
Het thema van 2019 is “Plekken van plezier”: naar welke monumentale plekken gingen en gaan mensen voor hun plezier?

Bestuurscentrum Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Achter het Stadhuis 5 -7

Als u op zaterdag van open Monumentendag ‘s middags aan de wandel bent op zoek naar deze monumentale plekken neem dan effe tijd voor een muzikale onderbreking en kom langs bij het Bestuurscentrum van ‘s-Hertogenbosch, Achter het Stadhuis.  Het Rosmalens Mannenkoor treedt hier ‘s middags op en levert zo een muzikale bijdrage aan dit evenement op een prominente plaats in den Bosch, namelijk in de hal van het bestuurscentrum van de gemeente den Bosch.
Dat is de ruimte achter de glazen façade, aan de achterzijde van het stadhuis, in de straat Achter het Stadhuis.

We treden tweemaal op telkens met een zestal toegankelijke, vrolijke en romantische liederen. De eerste keer om 15.20 uur en daarna nog een keer om 16.10 uur.

Op ons programma staan o.a. Drink to me only with thine Eyes, Plovi Plovi, Die zwölf Räuber, Molly Malone en Die Nacht van Schubert.

Op de locatie van het bestuurscentrum zullen ook andere koren optreden. Zo zingt hier voorafgaand aan ons optreden het Binnendiezekoor. Met het Binnendiezekoor zullen wij in samenzang om 15.25 uur hun optreden afsluiten en ons eerste optreden starten. In het programmaboekje van Open Monumentendag leest u welke koren nog meer optreden in het bestuurscentrum.

Evenement Categorie:

open Monumentendag den Bosch