Open repetitieavond (ORA) 2019

21 november @ 20:00 - 22:00

Op donderdag  21 november 2019, houden wij dit jaar onze ORA, een Open RepetitieAvond voor mannen, die kennis willen maken met ons koor.
Het is dan “Nieuwe Leden Dag”.

Wij nodigen alle geïnteresseerde mannen uit om deze avond bij te wonen. Je mag ook je partner meebrengen, want die wil misschien graag kennismaken met een koor waar jij wellicht lid van wordt. Een aantal echtgenotes van onze leden zullen deze avond ook aanwezig zijn. En als je een broer, neef, vriend, kennis of buurman hebt, die ook van zingen houdt, dan vraag je hem toch ook met je mee te gaan naar deze kennismakingsavond.

Op deze avond zal er uiteraard gezongen worden door het mannenkoor. In het bijzonder willen we u een indruk geven van de sfeer in ons koor en van ons repertoire. En natuurlijk geven we ook informatie over de gang van zaken binnen onze vereniging.
Als je tijdens deze open repetitie een goed gevoel krijgt bij het Rosmalens Mannenkoor, kun je nog geheel vrijblijvend enkele repetitieavonden bijwonen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden.
Nieuwsgierig? Wees welkom op onze open repetitieavond.

Wat, waar en wanneer?
Donderdagavond 21 november 2019
Locatie: Repetitiezaal van Café D’n Beer, Dorpsstraat 77, Rosmalen.
Binnenlopen: vanaf 19.45 uur.
Start: 20.00 uur
Afsluiting: 22.00 uur

Wilt u meer weten over deze avond? Lees dan hier meer.