• Dit event is voorbij.

Zingend aan het zangfietspad F59 in Rosmalen

16 juni @ 13:00 - 15:00

Ook dit jaar – nu voor de 3e keer – organiseert zangschool Innervoice van Ien Bouwmans een heerlijke en gevarieerde zangmiddag op zondagmiddag 16 juni 2019. Vorig jaar werd het een zonnig en succesvol gebeuren met de muzikale klanken van 4 koren.

Het Rosmalens Mannenkoor, zingend aan het zangfietspad, 8 juli 2018

Ook dit jaar doen koren mee, waarvan Ien Bouwmans de muzikale leiding heeft. De deelnemende koren dit jaar zijn vocal group “Met Flair”, het Binnendieze koor, zangkoor “Bij Bomans” en het Rosmalens Mannenkoor.
Gezien de muzikale en zonnige klanken van deze koren wordt het deze middag ongetwijfeld een heerlijke zangmiddag.
En als u mee wilt zingen krijgt u daarvoor ook alle gelegenheid in een aantal zomerse en smaakvolle canons.

Dus kom meegenieten op het Zangfietspad in Rosmalen op zondagmiddag 16 juni.
En als je een stoeltje en een picknick mandje meebrengt wordt het helemaal genieten.
Ben je van plan een fietstochtje te maken op deze dag laat je route dan over het zangfietspad lopen en neem een pauze bij dit zangfestijn en geniet een muzikaal graantje mee. Je krijgt daar geen spijt van.
je bent van harte welkom

Waar het zangfietspad F59 is ?
Dat is het fietspad in Rosmalen dat parallel loopt aan de spoorbaan door het park, tussen de Molenstraat en de Hoef/de Annenborch.

wandelpark-fietspad Rosmalen
Molenstraat/Parklaan