“Chor Total im Moseltal”, Karlsbader Platz, Bernkastel

Impressie van ons optreden bij het korenfestival “Chor Total im Moseltal” op 26 mei 2018 in Bernkastel. Het Rosmalens Mannenkoor nam hieraan deel met o.a een optreden op het podium op het Karlsbader Platz in het centrum van Bernkastel. Onder leiding van onze dirigente Ien Bouwmans zongen wij hier de liederen Komt vrienden in het ronde, Tourdion, Al die willen te kaap’ren varen, Molly Malone, en Aus der Traube in die Tonne. Ons 2e optreden was in de Sankt Michael Kirche. Hier zongen we uit de Missa Criolla het Kyrie en Agnus Dei en het Benedictus van Karl Jenkins naast Idzje Cheruvimy en het Otsje Nasj.
In deze filmimpressie hoort u de cursief gedrukte liederen.

Koren op de Rosmolen 2017

Impressie van het korenfestival “Koren op de Rosmolen”, dat het Rosmalens Mannenkoor op zaterdag 14 oktober 2017 organiseerde. Deelnemende koren waren dit jaar – naast het gastkoor – het Gestels Gemengd koor, Overdagkoor La Corbeille, het Bossche smartlappenkoor Rond & Blond, Vocal Group Basic Light en Mazing Joy. De filmische impressie is gemaakt door Ans Huijboom.

RM Kerstconcert We wish you a swinging Christmas

Kerstconcert 2016 Dormi fili en Gaudete