Je stem is een kostbaar instrument. Voor jezelf , maar ook voor ons koor. Als bloeiende vereniging hebben we dan ook doorlopend plaats voor nieuwe leden.

Ben je een man, vind je zingen leuk en wil je je stem in een koor laten horen, dan nodigen wij je van harte uit om je bij ons aan te sluiten. Kom eens vrijblijvend langs tijdens onze repetities op donderdagavond en luister, kijk en zing een keer met ons mee.

Je begint als aspirant lid. Als aspirant lid word je enige tijd betrokken bij de repetities. Na een gewenningsperiode en een positieve stemtest volgt toelating tot het koor als lid. Ben je eenmaal lid, dan krijg je een mentor toegewezen die je wegwijs maakt in het koor en die je helpt bij het instuderen van liederen. Enige kennis van (blad)muziek is plezierig maar niet noodzakelijk. Eventueel kan je in overleg met de dirigent de mogelijkheden van koorscholing bespreken.

Als lid beschik je over alle relevante informatie en krijg je een repetitiemap, concertkleding en een concertmap. Voor de kleding wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Repetities:
Donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur.
Café D’n Beer, Dorpsstraat 77 te Rosmalen.

Meld je tevoren even aan bij info@rosmalensmannenkoor.nl