Koorlid Wim van der Rijt overleden

Tot ons verdriet is ons koorlid Wim van der Rijt op 9 april overleden. Hij werd 76 jaar. In Wim verliezen we een goede en fijne vriend en steunpilaar in ons koor. Wim was vanaf eind 1991 lid van ons koor en was daarbij gedurende totaal 12 jaar lid in ons bestuur. Als voorzitter van de muziekcommissie was hij onder andere de drijvende kracht achter de uitvoering van 2 bijzondere kerstconcerten. In 2003 het concert “In dulce Jubilo”, waarin met kerstliederen in verschillende talen de vreugde van het kerstkind werd bezongen. En in 2004 het concert met de titel “O Kersnacht schoner dan de dagen”, met Nederlandse liederen van middeleeuwse of oud-Nederlandse oorsprong. Met dankbaarheid en in een goede herinnering houden wij Wim in onze gedachten. Donderdag brengen we bij de uitvaart Wim een laatste afscheidsgroet.
Onze gevoelens van oprecht medeleven zijn bij Gerry; wij wensen haar veel sterkte.