Wij zoeken een nieuwe dirigent

Met ingang van 1 januari 2020 heeft mevrouw Ien Bouwmans het dirigentschap van ons koor beëindigd. Voor de vervulling van de daardoor ontstane vacature zoeken we op korte termijn een nieuwe dirigent voor ons koor.

Ten behoeve van de sollicitatieprocedure hebben we een Koorprofiel van ons koor opgesteld.
Ook hebben we onze verwachting voor de vervulling van deze vacature geformuleerd in een Profiel voor een nieuwe dirigent. 
Door het betreffende profiel aan te klikken kunt u hiervan kennis nemen.

Hebt u belangstelling voor deze vacature of heeft u nog vragen?
Bel dan Jim van Brakel (073-5214768) of neem contact met ons op via info@rosmalensmannenkoor.nl.

Tot het moment van aanstelling van een nieuwe dirigent neemt onze repetitor/assistent dirigent  Henk de Winkel het dirigentschap waar bij de wekelijkse repetities. 

“28e Kerstconcert Rosmalens Mannenkoor” art. in Rosbode van 11 december 2019

Kerstconcert “Wij komen tezamen” op 16 december 2018 in de St. Lambertuskerk, Rosmalen

ROSMALEN – ‘Kind in het Licht’ is op zondag 22 december de titel van het gratis toegankelijke kerstconcert van het Rosmalens Mannenkoor. Een titel die uiteraard naar het kerstkind verwijst dat bezongen wordt in een groot aantal kerstliederen uit vele landen en uit veel verschillende eeuwen.

lees meer

Koren op de Rosmolen 2018: “Schot in de Roos”

opening van het korenfestival door voorzitter Jim van Brakel

Zaterdag 27 oktober 2018 vierden we, het Rosmalens Mannenkoor, met 6 gastkoren ons korenfestival Koren op de Rosmolen. Het festival stond mede in het teken van ons 35 jarig bestaan dit jaar.
Journalist/fotograaf Ted van der Loo deed verslag – met een fotoreportage – van dit gezellige en zeer geslaagde muziekfestijn in Thuis in het Nieuws. www.thuisinhetnieuws.nl/artikel/66475/.html