Open Repetitie Avond

Jaarlijks houden wij in het najaar een ORA, een Open RepetitieAvond voor mannen, die kennis willen maken met ons koor.
Het is dan “Nieuwe Leden Dag”.

Dit jaar is deze ORA op donderdagavond 15 november 2018.
Voor deze ORA nodigen wij alle geïnteresseerde mannen uit om deze avond bij te wonen. Je mag ook je partner meebrengen, want die wil misschien graag kennismaken met een koor waar jij wellicht lid van wordt. Een aantal echtgenotes van onze leden zullen deze avond ook aanwezig zijn. En als je een broer, neef, vriend, kennis of buurman hebt, die ook van zingen houdt, dan vraag je hem toch om ook met je mee te gaan.

Twijfelt u of zingen in een mannenkoor wel iets voor u is?
lees dan eens het interview met onze voorzitter in Thuis in het Nieuws – en klik op
De Molen van 17-10-2017

Wat, waar en wanneer?
Locatie: Repetitiezaal van Café D’n Beer, Dorpsstraat 77, Rosmalen.
Binnenlopen: vanaf 19.45 uur.
Start: 20.00 uur
Afsluiting: ca. 22.00 uur

Onder leiding van Ien Bouwmans een gezellige zangavond

Op deze avond zal er veel gezongen worden door het mannenkoor. Op deze wijze krijg je het snelst een indruk van de sfeer in ons koor, de dirigent, de koorleden en van ons repertoire. En natuurlijk geven we ook informatie over de gang van zaken binnen onze vereniging.

Als je tijdens deze open repetitie een goed gevoel krijgt bij het Rosmalens Mannenkoor, kun je in de komende periode zonder kosten en geheel vrijblijvend enkele repetitieavonden bijwonen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden.

Mannen die lid zijn geworden van ons koor maken, zonder uitzondering, na een tijdje tevreden opmerkingen als:

• Ik wist niet dat ik zingen in een koor zó leuk zou vinden.
  • Ik heb spijt dat ik niet jaren eerder lid ben geworden van dit koor.

Tóch hadden ze kunnen vermoeden dat koorzingen leuk is, want samen zingen in een koor is al jaren lang de grootste hobby van Nederland!

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Dirigent: Ien Bouwmans.
Repetities: Donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur.
Locatie: Zaal Café d’n Beer, Dorpsstraat 77, Rosmalen.
Kleding: Koorkleding wordt verstrekt. We vragen een kleine bijdrage.

Wees welkom op de Open RepetitieAvond!
Als je onze Open Repetitie-avond wilt bijwonen, is het fijn als u ons dat even laat weten met een berichtje op ons email-adres info@rosmalensmannenkoor.nl , bij voorkeur met vermelding van naam, adres en telefoonnummer.
Ook vernemen we dan graag of je partner/echtgenote en/of andere personen meekomen.
We hopen je donderdagavond 15 november 2018 op deze ORA te ontmoeten.